earth from space.jpg

ESCAPE ROOM LOST IN SPACE

Een gigantische explosie heeft alle contact van je ruimteschip SpaceY met aarde verbroken. Al tijden dwalen jullie rond in de ruimte en ondertussen raakt jullie brandstof op. Alleen in jullie schip hebben jullie alleen elkaar om terug te keren naar jullie vrienden en familie op aarde. Één ding is duidelijk, jullie zullen al jullie puzzel-en samenwerking skills moeten gebruiken om veilig te landen voordat jullie brandstof op is.

stars background.jpg

VIRTUEEL VERBINDEN MET JE TEAM

Lost in space is speciaal ontwikkeld voor teams die op zoek zijn naar onderlinge verbinding in tijden waarin ze fysiek niet bij elkaar kunnen komen. Jullie reis door de ruimte staat garant voor een uur samen puzzelen, een flinke impuls voor je teamgevoel en ondertussen leer je elkaar ook nog beter kennen!

Intensieve teamervaring met een hoge tijdsdruk.

60 minuten en elkaar op een andere manier leren kennen.

Online ontspannen en plezier hebben als team. 

Een verfrissende manier om gezonde competitie te creëren.  

ONLINE SAMENWERKEN

Tijdens Lost in Space moet je als team goed samenwerken om binnen de tijd alle puzzels op te lossen en je ruimteschip veilig te landen. In het spel krijgen verschillende spelers slechts delen van de benodigde informatie. Door elkaar te helpen bij het oplossen van de puzzels, out-of-the-box te denken en alle informatie effectief met elkaar te delen speel je uiteindelijk als team het spel uit. Lukt het jullie om dit binnen 55 minuten voor elkaar te krijgen? 

PRAKTISCHE INFORMATIE

De opdrachten in het spel zijn in het Engels.

Uitdagend. Enige digitale vaardigheid is vereist.

4 - 10 personen

60 minuten

€650,- ex. btw voor de eerste 10 spelers. Per extra deelnemer zijn de kosten €30,-.

NIEUWSGIERIG?

Wil je meer weten of eens kennismaken? Neem contact op met Kevin Schuurmans via +31 (0)6 11001425 of Hallo@seriousgamen.nl. Je kunt hieronder ook een bericht achterlaten. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

VERZENDEN

Europalaan 20

3526 KS Utrecht

Nederland

+31 (0)6 11001425

Hallo@seriousgamen.nl

© 2021 | SeriousGamen.nl is een initiatief van Ondernemende Gasten

0